Cégünk, több mint harminc éve kezdte meg működését. A K+D Kft, mint cég nevét, vezetékneveink kezdő betűiből alakítottuk ki.

A családi vállalkozást lakóházunk garázsában indítottuk el, 1987-ben. Jelenlegi telephelyünk, mely közel 10000 m2 csaknem teljes egészében betonozott területen fekszik. Ennek köszönhetően nagy és folyamatosan bővülő raktárkészlettel rendelkezünk, valamint a parkolási és rakodási lehetőségek is kedvezőek, mind a kisebb, mind a nagyobb tételeket vásárló számára is.

A forgalmazott termékek számának bővülése mellett az esztétikai, minőségi követelményeknek is igyekszünk maximálisan eleget tenni.

Fontosnak tartjuk, hogy a Vásárlóink megfelelő tájékoztatást kapjanak termékeinkről – amennyiben ezt igénylik – ennek érdekében próbálunk segítséget, és az adott építési, felújítási feladathoz megfelelő minőségi terméket ajánlani. További raktárépületeinkben, szigetelő-, ragasztó-, fugázó-, falazó-, vakolóanyagokat és még számos termékünket tároljuk. A gyors rakodás érdekében segítőkész árukiadóink és rakodógépeink állnak Vásárlóink rendelkezésére.

Abban az esetben, ha leendő Vásárlónk olyan terméket kíván vásárolni, amely akkor éppen nem található raktárainkban, pontos egyeztetés után megrendelheti, az áru érkezésekor mi azonnal értesítjük, vagy igény szerint kiszállítjuk a terméket. A megrendelési idő, termékenként változó, azonban az évek során a gyártók, nagykereskedések számára is garancia a „K+D” név, így elértük, hogy megrendeléseinket a lehető legrövidebb idő alatt teljesítsék.